Spring naar content

Operations
Jobs

Soms knipperen we met onze ogen en is de dag voorbij. Letterlijk. Binnen team Operations gebeurt iedere dag namelijk zó veel, dat jouw drive voor nog meer ontwikkeling er perfect tussen past. We groeien namelijk meer en meer. Daarom zijn we op zoek naar jou. Als schakel tussen team Sales en Customer Success ben jij onmisbaar. Net als jouw tomeloze inzet bij het ophalen van klantbehoeftes, in contact met huidige relaties en bij het behalen van verkoop- en groeidoelstellingen.

Vacatures

Teamwork makes the dreamwork

Wij zijn trots. Op ons werk, op onze missie en op onze ambitieuze collega’s. In 2017 maakte YoungOnes een vliegende start(up) en inmiddels zijn we als scale-up niet meer te stoppen. De hunkering naar meer groei, stopt hier dus niet. Nog meer groeien doen we graag samen – met jou – in een succesvolle, flexibele werkomgeving.

De allerleukste en gezelligste collega’s van Nederland (vinden we zelf dan hè) vind je in ons net vernieuwde kantoor, naast het Centraal Station van Breda. Is gezelligheid naast al het harde werken voor jou net zo belangrijk én word jij blij van onze missie? Dan zien we je hopelijk snel.

DSC06039
YoungOnes team