Spring naar content

Legal
Jobs

Ben je een wandelend wetboek (bij wijze dan van hè) en ben je er met nieuwe, juridische kwesties als de kippen bij? Team Legal it is. Juridische vraagstukken en uitdagingen zijn namelijk aan de orde van de dag binnen ons snelgroeiende bedrijf. Correcte naleving van het platform en de daarbij horende activiteiten zijn juist de werkzaamheden waar jij graag je bed voor uitkomt. Hieronder vind je de openstaande juridische vacatures.

Vacatures

Teamwork makes the dreamwork

Wij zijn trots. Op ons werk, op onze missie en op onze ambitieuze collega’s. In 2017 maakte YoungOnes een vliegende start(up) en inmiddels zijn we als scale-up niet meer te stoppen. De hunkering naar meer groei, stopt hier dus niet. Nog meer groeien doen we graag samen – met jou – in een succesvolle, flexibele werkomgeving.

De allerleukste en gezelligste collega’s van Nederland (vinden we zelf dan hè) vind je in ons net vernieuwde kantoor, naast het Centraal Station van Breda. Is gezelligheid naast al het harde werken voor jou net zo belangrijk én word jij blij van onze missie? Dan zien we je hopelijk snel.

DSC06039
YoungOnes team