Spring naar content

Development
Jobs

De YoungOnes app wordt iedere dag, ieder uur en bijna iedere minuut gebruikt. De app onder freelancers is net zo populair als het SymfonyCon event onder developers. Maar het kan altijd beter. Deins jij niet achteruit voor applicaties, software, back-end en ingewikkelde bestuurssystemen? Dan zijn jouw kwaliteiten en skills meer dan welkom bij team Development. Van de ingewikkelde werkzaamheden die je uitvoert, begrijpen de meesten waarschijnlijk niet veel, maar één ding is zeker: iedereen wordt wél blij van jouw resultaten.

Vacatures

Teamwork makes the dreamwork

Wij zijn trots. Op ons werk, op onze missie en op onze ambitieuze collega’s. In 2017 maakte YoungOnes een vliegende start(up) en inmiddels zijn we als scale-up niet meer te stoppen. De hunkering naar meer groei, stopt hier dus niet. Nog meer groeien doen we graag samen – met jou – in een succesvolle, flexibele werkomgeving.

De allerleukste en gezelligste collega’s van Nederland (vinden we zelf dan hè) vind je in ons net vernieuwde kantoor, naast het Centraal Station van Breda. Is gezelligheid naast al het harde werken voor jou net zo belangrijk én word jij blij van onze missie? Dan zien we je hopelijk snel.

DSC06039
YoungOnes team