Spring naar content

Hi, wij zijn youngones

En vrijheid zit in ons DNA. Wij vinden dat jongeren zelf de regie over hun leven moeten hebben. Daarom hebben we een on-demand werkplatform gecreëerd, waarmee zij zelf kunnen kiezen waar, wanneer en voor wie ze werken. Lees hieronder ons verhaal.

Kopie van YOgroep_jpgWEB_002_11zon

2017

Incorporation of YoungOnes in the Netherlands

2018

1st gig placed on YoungOnes

2019

Moved to the new YoungOnes HQ in Breda

2020

1000+ verified clients

2021

YoungOnes enters the UK

2022

1 million of total matches achieved

2023

100k verified freelancers and 10k clients

YoungOnes enters France

2024

1 million app downloads

We are young, wild and free

Werk, maar dan net even anders

De YoungOnes app is onze trots. Daarmee stellen wij dagelijks duizenden jongeren in staat om te kiezen voor vrijheid op gebied van werk. Ons team van professionals is er om hen hierbij zo goed mogelijk te helpen, elke dag weer. We deinzen niet terug voor het ongewone; sterker nog, we omarmen het en zetten graag dat extra stapje, altijd een beetje verder dan de rest.

YoungOnes transformeert de wereld van werk

Hoe het begon…

YoungOnes ontstond in 2018 als antwoord op een groeiende drang naar hyperflex. Bedrijven hadden een onvoorspelbare, wisselende vraag naar flex, maar de bestaande uitzendwetgeving bemoeilijkte dit. 

Ondertussen wilden jongeren steeds meer vrijheid om zelf te bepalen waar en wanneer ze werkten. Ze stapten massaal over naar het freelancen. In theorie waren ze daarmee letterlijk de baas over hun eigen carrière, maar in praktijk was het niet makkelijk om werk te vinden dat in hun schema paste. Toen YoungOnes bedrijven en freelancers samenbracht, was dat een schot in de roos.

Vandaag de dag

YoungOnes heeft zich ontwikkeld tot internationale scale-up met grote ambities. Dagelijks voeren nu duizenden freelancers opdrachten uit bij bedrijven via ons platform; en daar stoppen we niet.

Met YoungOnes hebben bedrijven en freelancers zelf de regie over hun rooster. Dat geeft ze de vrijheid om mee te bewegen met het leven. Stilstaan als het moet, snelheid maken als het kan. Met onze kernwaarden – Ambitious, Connected & Free als leidraad – zorgen we voor meer plezier en groei in het werk. En dat is waar wij het voor doen.

Pim Margot Koen YoungOnes

Oprichters van YoungOnes: Pim, Margot en Koen

How
we
roll

01.

I dare myself

Be afraid, and do it anyway

02.

I go fast, fail fast, improve fast

Great is the enemy of good

03.

I’m fun & kind, with an open mind

Teamwork makes the dreamwork

04.

I do as I say I’ll do

Talk the talk, walk the walk

05.

I own it

Empowered freedom, dedicated responsibility

06.

I’m proactive

Work it, make it, do it, makes us harder, better, faster, stronger

07.

I’m a good host

Serving with a smile

Do you want to join YoungOnes?