Spring naar content

Marketing
Jobs

Van YoungOnes een nóg beter merk maken. Typerend en herkenbaar. Dát is het doel van team Marketing. Hoe? Met de meest strakke webdesigns, originele TikTok filmpjes en een perfect uitgestippelde branding. Aan uitingen – online en offline – richting freelancers en opdrachtgevers geen gebrek. Het duizend-ideeën-team groeit razendsnel, dus we kunnen jouw creatieve hersenspinsels en slimme marketingacties goed gebruiken. Even geen inspiratie? Geen zorgen. Er is altijd wel iemand in voor een brainstormsessie, zodat de vindingrijke ideeën vanzelf weer oppoppen.

Vacatures

Teamwork makes the dreamwork

Wij zijn trots. Op ons werk, op onze missie en op onze ambitieuze collega’s. In 2017 maakte YoungOnes een vliegende start(up) en inmiddels zijn we als scale-up niet meer te stoppen. De hunkering naar meer groei, stopt hier dus niet. Nog meer groeien doen we graag samen – met jou – in een succesvolle, flexibele werkomgeving.

De allerleukste en gezelligste collega’s van Nederland (vinden we zelf dan hè) vind je in ons net vernieuwde kantoor, naast het Centraal Station van Breda. Is gezelligheid naast al het harde werken voor jou net zo belangrijk én word jij blij van onze missie? Dan zien we je hopelijk snel.

DSC06039
YoungOnes team