Spring naar content

Finance
Jobs

Financiële rapportages draaien, strategische doelstellingen opzetten, kasstromen beheren en audits doen: het mag duidelijk zijn dat finance écht een vak apart is. Voor jou is dit overigens allemaal gesneden koek. Je draait er je hand niet voor om. Ben je op zoek naar een functie waar je jouw wiskundige en analytische brein op los kunt laten? Jij, jouw talent en je financiële kennis worden met open armen ontvangen. Hieronder vind je alle finance vacatures. 

Vacatures

Teamwork makes the dreamwork

Wij zijn trots. Op ons werk, op onze missie en op onze ambitieuze collega’s. In 2017 maakte YoungOnes een vliegende start(up) en inmiddels zijn we als scale-up niet meer te stoppen. De hunkering naar meer groei, stopt hier dus niet. Nog meer groeien doen we graag samen – met jou – in een succesvolle, flexibele werkomgeving.

De allerleukste en gezelligste collega’s van Nederland (vinden we zelf dan hè) vind je in ons net vernieuwde kantoor, naast het Centraal Station van Breda. Is gezelligheid naast al het harde werken voor jou net zo belangrijk én word jij blij van onze missie? Dan zien we je hopelijk snel.

DSC06039
YoungOnes team