Spring naar content

Internships
Jobs

Waar word je nu beter klaargestoomd voor het werkende leven dan bij deze snelgroeiende organisatie? YoungOnes biedt alle ruimte voor de ontwikkeling van jouw vaardigheden. Je kunt je geen betere start van je carrière wensen. Dus geen zorgen: we sturen je niet steeds op pad voor koffie. Jij leert van ons en wij van jou. Je maakt 100% deel uit van de teams. Neem je tissues tijdens je laatste stageweek trouwens mee, want afscheid nemen blijkt vaak zwaarder dan gedacht. Gelukkig voor ons blijven de meeste stagiaires plakken, want je krijgt echt de ruimte om iets bij te dragen. Kun jij niet wachten om je aan te sluiten bij onze club? Bekijk dan hieronder de stagevacatures. 

Vacatures

Teamwork makes the dreamwork

Wij zijn trots. Op ons werk, op onze missie en op onze ambitieuze collega’s. In 2017 maakte YoungOnes een vliegende start(up) en inmiddels zijn we als scale-up niet meer te stoppen. De hunkering naar meer groei, stopt hier dus niet. Nog meer groeien doen we graag samen – met jou – in een succesvolle, flexibele werkomgeving.

De allerleukste en gezelligste collega’s van Nederland (vinden we zelf dan hè) vind je in ons net vernieuwde kantoor, naast het Centraal Station van Breda. Is gezelligheid naast al het harde werken voor jou net zo belangrijk én word jij blij van onze missie? Dan zien we je hopelijk snel.

DSC06039
YoungOnes team